top of page
dot2.png

FAQ

HOW MUCH?

HOEVEEL KOST EEN TATTOO?

De prijs van een tatoeage is grotendeels afhankelijk van 3 factoren: grootte, plaatsing en hoeveelheid detail. We stellen de uiteindelijke prijs vast door de duur van het tattoo-proces, op basis van deze 3 dingen, in te schatten. Een uur tatoeëren is €175,-

Voor kleinere tattoos starten we met een minimumprijs die voornamelijk gaat naar de kosten van de setup, tekentijd en natuurlijk de tijd die wordt besteed aan het tatoeëren. Deze minimumprijs is €100,-. Ook voor kleinere tattoos geven we uiteraard voordat we beginnen een duidelijke schatting.

 

HOE LANG IS DE WACHTLIJST?​​

De lengte van de wachtlijst is afhankelijk van de artiest. Sommige van onze artiesten zijn al maanden van tevoren volgeboekt. Meestal is dit het geval bij tatoeëerders die gespecialiseerd zijn in een specifieke stijl. Maar we hebben altijd artiesten beschikbaar die op kortere termijn geboekt kunnen worden, multi-getalenteerde tatoeëerders die juist gespecialiseerd zijn in walk-in tattoos. Dit vertaalt zich in principe naar; ze houden van, en zijn goed in, alles!

WAT IS DE SPECIALITEIT VAN DE STUDIO?

De Blue Blood Studios staat bekend om haar Japanse werk, maar we hebben ook artiesten die juist uitblinken in een andere stijl. Kleurrijk anime-geïnspireerd, fine line blackwork, geometrisch werk en foto realisme, om er een paar te noemen. Het is fair om te zeggen dat we een allround tattooshop zijn, die hoogstaand werk levert in de meeste, zo niet alle stijlen. En, als je een stijl zoekt waar we ons minder prettig bij voelen, zullen we je altijd eerlijk adviseren en je doorverwijzen naar een andere artiest of winkel, die volgens ons het beste werk zal leveren.

WAAROM HEB IK EEN CONSULTATIE NODIG?

Voor groter werk raden we meestal een consult aan. Er zit veel denkwerk in het technische teken proces tijdens het ontwerpen van een tatoeage; het moet perfect passen bij het lichaam en haar motoriek.

Er achter komen hoe jouw lichaam eruit ziet, wat je gedachten zijn over het ontwerp en wat technisch de beste aanpak is, kan het beste persoonlijk worden besproken. In sommige gevallen is het zelfs het beste om direct op je lichaam te tekenen. In dat geval zal de artiest een ruw idee schetsen, precies waar het uiteindelijk terecht komt. Hij of zij maakt vervolgens een afdruk van deze schets, en gebruikt dit als uitgangspunt voor het uiteindelijke ontwerp. Op deze manier weten wij (en jij!) zeker dat het perfect zal passen en dus resulteren in de best mogelijke tattoo, op maat ontworpen voor jouw unieke zelf.

HOE KAN IK ME VOORBEREIDEN OP EEN SESSIE?

Neem je rust de avond voor je afspraak, en eet en drink goed. Ga de avond ervoor niet los in de club, was jezelf goed, neem zoete snacks mee en zorg dat je mobiel is opgeladen.

WAT ADVISEREN JULLIE VOOR DE NAZORG?

We raden een creme met de naam TIGER SPIT BALM van harte aan. We verkopen het in de studio. Je kunt hier een PDF downloaden met de volledige aanbevolen richtlijnen voor nazorg.

ZIJN JULLIE TE VINDEN OP CONVENTIES?

We zijn het meest recent naar London Tattoo Convention geweest en zullen er zeker meer doen, zodra we door deze Corona periode heen zijn.

ONTVANGEN JULLIE GASTARTIESTEN IN DE STUDIO?

We hebben al veel gasten in onze winkel gehad. Legendarische artiesten zoals Ichibay, Henry Lewis, Chris Conn, Em Scott, Johan Svahn, en ik zou nog wel even door kunnen gaan. Maar als je geïnteresseerd bent in wie er in de toekomst langs gaan komen, klik dan hier .

WAT IS DE MINIMUMLEEFTIJD?

De minimum leeftijd in onze studio is 18 jaar.

ZETTEN JULLIE PIERCINGS?

Wij zetten zelf geen piercings, maar bevelen van harte piercingstudio Kanpatha aan.

 

WAT ZIJN DE CORONA-MAATREGELEN DIE IN DE WINKEL VAN KRACHT ZIJN?

We hebben ons uiterste best gedaan om een ​​veilige omgeving in onze winkel te garanderen. Nauw contact vermijden is uiteraard een onmogelijkheid en daarom hebben we een aantal regels ingevoerd die afwijken van normalere tijden.

We zijn altijd al rigoreus geweest in het schoonmaken van de meeste oppervlakken in de studio, maar we hebben ons schoonmaak beleid opgevoerd naar oppervlakken die normaal gesproken niet dit intense niveau van hygiëne zouden krijgen, zoals de receptie en andere gebieden die niet noodzakelijk in contact komen met bloed, maar wel met meer hand contact.

Verder vragen we iedereen te verklaren dat ze geen symptomen hebben, of in contact zijn geweest met iemand die dat wel heeft, en om alleen, en op tijd te komen.

Ook vragen we iedereen om ten allen tijde een mondkapje te dragen in de studio.

HOW LONG WAIT?
SPECIALISM?
CONSULT?
AFTERCARE?
CONVENTIONS?
GUESTARTISTS?
MINIMUM AGE?
PIERCINGS?
CORONA?
HOW TO PREPARE?
bottom of page