top of page
dot2.png

BOEKINGEN

Upload File
Upload File

EN WAT GEBEURT ER NU?

Nadat je het formulier hebt ingevuld, neemt Sammy de shopmanager, of de artiest van je keuze, contact met je op om eventuele vragen die je had te beantwoorden. We zullen je dan ook al onze, nog resterende vragen stellen, met betrekking tot je idee, plaatsing, grootte, artiest of beschikbare data.

Het e-mailverkeer naar de shop is soms behoorlijk druk, dus het kan tot ongeveer een week duren voordat je een antwoord ontvangt. En check vooral ook je spam folder af en toe! Het kan soms zijn, dat ons antwoord daar in is beland.

 

Als je van plan bent een grotere tatoeage (bijv. een rugstuk of een sleeve) te laten zetten, is de kans groot dat we je eerst inplannen voor een consult. Dit is een soort adviesgesprek dat kan worden aangeboden als we denken dat het nodig is om enkele ontwerp- en technische details met je door te nemen. Het kan echter ook belangrijk zijn om een volledige tekensessie te hebben. In dat geval tekent de artiest je ideeën rechtstreeks op je lichaam, vervolgens maakt hij of zij daar een afdruk van, en gebruikt deze dan als blauwdruk voor het uiteindelijke ontwerp. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat het ontwerp perfect bij jouw unieke lichaamsvorm past.

 

Bij kleinere tatoeages kan het nog steeds zijn dat een consult de beste plek is om te beginnen. We laten liever geen middel onbeproefd om ervoor te zorgen dat het tattoo-ontwerp precies wordt, wat je in gedachten hebt.

Als je ver woont of weinig tijd beschikbaar hebt, kunnen we het consult ook telefonisch doen.

 

Dan, als je er klaar voor bent, na het consult of de e-mailcommunicatie, kunnen we je inboeken voor de tattoo-afspraak. Om deze boeking te bevestigen, vragen we een aanbetaling via PayPal of bank overschrijving.

 

En dat is het! Je bent nu al een behoorlijk end op weg naar een nieuwe tattoo in de Blue Blood Studios!

Voor meer informatie, ga naar onze F.A.Q. pagina

Bedankt voor je aanvraag,

we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

bottom of page