top of page
Upload File
Upload File

Bedankt voor je aanvraag, we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

black2.png
dot2.png
  • Elena's Instagram

ELENAVIRGINIA

Elena werd geboren in Bologna, Italië. Al op jonge leeftijd was Elena gefascineerd door tatoeages en wist ze dat tatoeëren haar droom was. Omdat ze opgroeide in een familie van kunstenaars en ambachtslieden, was het voor haar niet meer dan normaal om een kunstacademie te volgen. Na het voltooien van haar opleiding verspilde ze geen tijd en begon in 2009 met het tatoeëren van haar vrienden. Een jaar later deed ze waardevolle ervaring op in een tattooshop.

In 2014 waagde ze de sprong in het diepe en opende haar eigen studio in Bologna, genaamd Old Bones Tattoo, die nu al 10 jaar met succes actief is. Na deze lange reis voelde ze echter de behoefte aan nieuwe inspiratie, wat haar naar Amsterdam heeft geleid en zich bij de Blue Blood Family heeft doen aangesluiten.

Elena houdt van traditioneel en Japans tatoeëren en bestudeert graag de gereedschappen en technieken die daarbij komen kijken. Voor specifieke projecten bouwt ze zelfs haar eigen tattoomachines. De afgelopen jaren heeft ze zich aan de linoleumsnede gewaagd, wat een aanzienlijke impact heeft gehad op haar tattoo-stijl.

Kortom, Elena tatoeëert het grootste deel van haar leven en tekent de rest van haar leven!

BOEKINGEN

bottom of page